Как се подготвя Адриана Лима за шоуто на Victoria’s Secret?

Аdriana Lima

„Ангелите“ на Victoria’s Secret безспорно са сред най-красивите жени в света и съвсем заслужено за модел за подражание на много момичета. Адриана Лима участва в ежегодното ревю на марката от 2001-ва година, а през 2003-та го открива за първи път. 32-годишната бразилка има две дъщери, които очевидно съвсем не са ѝ попречили да бъде в перфектна форма. Тъй че, дами, няма извинения!

Адриана започва да се подготвя интензивно за шоуто два месеца предварително, като тренира всеки ден. Неведнъж е споделяла, че се занимава с кик бокс и капоейра, за да поддържа фигурата си безупречна (и определено има ефект, след като роди дъщеричката си Сиена 8 седмици (!) преди шоуто и успя да влезе във форма едва за 5 седмици). Тренировките си започва с каране на велоергометър и ги завършва със стречинг и скачане на въже. Като повечето модели, бразилката обръща голямо внимание на храненето си. В дневното си меню задължително включва пресни плодове и зеленчуци, яйца, обезмаслено сирене, бобови култури, риба и месо, прясно изцедени сокове, мед, мюсли.  Споделя, че в табу е превърнала полуфабрикатите и пържените храни, мазните плънки и сосове. С настъпването на вечерта, намалява порциите и яде, само когато е усеща глад. Лима неведнъж е споделяла, че лесно трупа допълнителни килограми, поради което се отнася с внимание към храната си и избира такава, която не ѝ дава допълнителни калории. Съмнявам се, че е нужно да отбелязвам колко важна е водата.

* 9 дни преди ревю бразилката минава на изключително тежък режим — никаква твърда храна. Приема по 6 литра вода на ден и оцелява на протеинови шейкове, а 12 часа преди събитието не приема абсолютно нищо, дори вода. Определено тези мерки са много, много драстични и според специалисти, Лима рискува здравето си. Не че се вживявам в ролята на диетолог, но определено не опитвайте това вкъщи.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=M7oBLtjliQE

Снимка: Страницата на Adriana Lima във Facebook

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар