Мицеларна вода Bioderma Sensibio H2O

photo 1 И ето – задава се публикация за един от най-популярните продукти за грижа за кожата в света, а именно – почистващата вода на Bioderma за чувствителна кожа. Мицеларната вода на Bioderma се продава в още два варианта — за смесена/мазна кожа и са суха такава, но безспорно тази с розова капачка е най-доходоносна за компанията. Този вид продукти се използват на лицето, очите и устните. Те могат да се използват, както за отстраняване на грим, така и за почистване на кожата и не се нуждаят от изплакване.

Използвам Bioderma Sensibio H2O от около 4 месеца и, като цяло, съм добила представа за продукта. Оценявам го също така в сравнение с други, които съм използвала. Продуктът върши отлична работа за отстраняване на всякакви нечистотии по лицето. Лично аз го използвам независимо дали съм носила грим през деня или не, като после измивам с почистващ гел (в момента ползвам този на Vichy от серията Normaderm). Кожата ми от смесен тип и е доста чувствителна към силни, абразивни и ароматизирани препарати, а към този продукт не съм развила никаква алергична реакция. Върши чудесна работа за почистване на лицето, безспорно. Неслучайно е толкова популярен и харесван продукт.

photo 3 Преди да използвам тази мицеларна вода, купувах Lancome (Eau Micellaire Doucer) в продължение на около две години. Макар и да я харесвам повече от тази на Bioderma, защото е много по-икономична, а и не оставя горчив вкус на устните ми когато махна червилото/гланца си (за разлика от Sensibio H2O), цената ѝ ми се вижда твърде завишена спрямо нейните предимства (Lancome – 58лв./200 мл срещу Bioderma – 25лв./250мл). Забележките ми към мицеларната вода на Bioderma няма да ми попречат да я използвам, тъй като не смятам, че на пазара има друг продукт с такова съотношение между цена и качество.

Моята оценка: 4/5 ★★★★✰

Снимка: Страницата на Bioderma Bulgaria във Facebook

Loading Facebook Comments ...

  1 comment for “Мицеларна вода Bioderma Sensibio H2O

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.