Любими продукти за коса

Любими продукти за коса

Здравейте! Напоследък получавам много въпроси относно това как поддържам косата си, затова реших да обединя всички тайни оръжия, които използвам, хаха!

Преди да започна със самата публикация, държа да отбележа няколко неща: косата ми е много гъста и доста, доста суха, не се омазнява преди 4-тия ден след миенето ѝ; никога не е била боядисвана с амонячни бои (само и единствено с природни методи, които не я увреждат); относно термичната обработка – рядко я изправям/къдря вече, не преди я подлагах на подобен тип тормоз ежедневно.

Ето и любимите ми продукти:

1. Шампоан

В едно списание имах тестер на Weleda Hurse Pflege-Shampoo, иначе едва ли бих го пробвала. Когато го използвах, консистенцията и билковия аромат въобще не ми допаднаха, също както и липсата на много пяна. Но за влиянието върху косата ми, нямам думи, наистина. Рядко бих казала нещо такова за какъвто и да е продукт, но този шампоан прави косата ми ужасно мека, гладка и блестяща без да използвам балсам/маска/серум или каквото и да е. Само и единствено шампоана, и косата ми е.. asdfghjkl. Като всеки биопродукт, и тук цената не е цветуща – около 20 лв. Но, имайки предвид факта, че използвайки го не се нуждая от нищо друго, определено си заслужава парите.

2. Балсам

Любимият ми балсам от доста време насам е Banana Conditioner от The Body Shop. Харесвам такива продукти с гъста консистенция, а и ароматът (на банан и мед) ми харесва ненужно много. Струва £4.50.

3. Маска

Любовта ми си остава за Schauma Repair&Care Intensive Pampering Treatment for Dry and Damaged Hair. Истината е, че я купувам само заради аромата (на кокос ♡), макар и като цяло да не виждам друго, по което да превъзхожда останалите маски на пазара. Но си остава първенецът в класацията ми за маски, ха. Този продукт доста често е на някакво намаление, тъй че цената е между 7 и 10 лв. (надявам се да не греша).

Други

За термална защита: Tressemé Heat Defence Serum – £4.99
За лесно разресване: Johnson’s No More Tangles Spray – 5-6 лв.

Снимка: Буба Башева, още нейни снимки можете да видите тук

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.