Какво има в чантата ми за училище?

Днешната публикация е за това какво обичам да нося със себе си когато ходя на училище – както стандартните необходими неща, така и такива, които намирам за нужни.

Чанта

По принцип, сменям няколко чанти, но тази смятам, че ще нося най-много, затова реших да покажа нея. Тя е с най-малкия размер, който все пак може да побира учебници. Има два големи отделения; първото е с магнитно копче, а второто – с цип.

Чанта - първо отделение

В предната част нося учебниците и тетрадките си, наред с планера ми. Също така, обичам да нося папка, в която слагам всякакви листа, дадени от учителите, върнати контролни или пък резервна хартия.

Учебници, тетрадки, папка, хартия

Във второто отделение държа по-личните си вещи. На първо място – несесерът ми за училище. Нося също и портмонето ми, мокри и сухи кърпички, слънчеви очила през по-топлите дни, дезинфектант и крем за ръце, както и парфюм.

Чанта - второ отделениеКозметика в чантата

В черния несесер държа балсам и гланц за устни, мини спирала, сгъваема четка, огледало, черен молив (ако искам да направя грима си малко по-вечерен), ластици и фибички. В цикламената кутийка държа лепенки и болкоуспокояващи, а в цветната – girl supplies. 😀

Несесер - girl supplies

В малкото вътрешно джобче нося счупения си, по чудо все още работещ, iPod със слушалки.

Счупен iPod

В задния джоб на чантата си държа дъвки и ментови лентички. Кутийката, която виждате, е от дъвки, които вече не се внасят, но аз от време на време си намирам металните им кутийки и изсипвам дражетата там, за да не се разпиляват.

Дъвки в чантата

Доста кратка и (май) скучна, публикация се получи, но все пак реших да я публикувам в случай, че някои от вас имат навика да забравят важни неща и се нуждаят от припомняне. Желая ви много усмихнат ден! 🙂

Loading Facebook Comments ...

  1 comment for “Какво има в чантата ми за училище?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.