Време за равносметка…

Датата е 30 декември 2013. По традиция – време за равносметки.

Какво ми се случи на мен през изминалата година?

Ех, колко много неща. Поглеждайки назад не мога да си спомня да са минали и няколко седмици без животът ми да претърпи своеобразни перипетии. Вероятно най-щастлива съм от това, че блогът ми, който е толкова неделима част от скучното ми съществуване, претърпя много голямо развитие. Вече има свой собствен сайт, много нови категории и за последните шест месеца смея да твърдя, че стана малко по-гостоприемен за своите читатели. Надявам се, че докосвайки по-широка аудитория, всеки един от вас е успял да намери по нещо полезно за себе си. Както неведнъж съм казвала, моята най-голяма мечта не е да променя света, а да накарам хората да изградят промяната сами, да им дам нещо, за което да помислят. Всеки от вас знае доста по-добре от мен дали през изминалата година това мое желание е започнало да се сбъдва. Аз, от своя страна, ще продължавам с опитите си.

Искрено благодаря на всички, които бяха до мен във всеки един аспект през изминалите дванадесет месеца. Нищо от това нямаше да бъде възможно без помощта на близките ми и не чак толкова близки хора, които ме подкрепяха и мотивираха.

От 2013-та година своебразно си „тръгвам“ удовлетворена. Удовлетворена от взетите решения, от всичко случило се. През тази година израстнах много и станах един по-щастлив и пълноценен човек във всеки един аспект. Научих се да се радвам на всеки един момент, станах по-борбена и по-отговорна, както и в пъти по-решителна.

През новата година се надявам личностното ми израстване да покори нови върхове. Надявам се работата по блога ми също да е много пълноценна, защото съм се погрижила да има някои наистина неочаквани изненади от мен за вас. През 2014-та си обещавам да преследвам мечтите си както досега, да правя близките си хора много, много усмихнати и щастливи и да допринеса по някакъв начин нашият малък свят да стане по-хубав.

Покорихте ли своите върхове? А поставихте ли си нови?

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар