Любими парфюми

Здравейте 🙂

Днешната публикация е посветена на една моя голяма страст – парфюмите. Много от вас пожелаха да видят кои са любимите ми аромати, тъй че се надявам този пост да е полезен.

Burberry Body

Buberry Body

Трудно ще определя кой от парфюмите ми харесвам най-много, но със сигурност този, който някак се е превърнал в „емблематичен“ за мен е Burberry Body. Аз от аромати не разбирам нищо, но специално проверих, че основните нотки в него са на сандалово дърво, ванилия, праскова, роза, зелен пелин и фрезия. Аз бих описала аромата като малко по-тежък и, тъй като съобразявам ароматите си И с начина, по който съм облечена, този определено подхожда на по-елегантните в ежедневието си дами. Върху кожата издържа без проблем по 13-14 часа (поне за толкова има данни в личната ми статистика), което е чудесно.

Bombshell Forever

Bombshell Forever

Най-новият в колекцията ми е Bombshell Forever на Victoria’s Secret. Описвам го като сладникав (но не прекалено), свеж, плодов аромат. Нотките са на ванилия, лавандула и pamplewood (?), макар че с майка ми все усещаме аромат на грейпфрут, хаха. Бих го определила като доста младежки аромат, много лек и приятен. Издържа доста дълго върху кожата, макар и че не очаквах.

Acqua di Gioia

Acqua di Gioia

Парфюмът, който харесвам и купувам от най-дълго време е Acqua di Gioia. Мента, лимон, кафява захар и кедрови дърво са сред основните „виновници“ този парфюм да е с толкова свеж и приятен аромат. Този, който използвам в момента е във вариацията Essenza Определено най-много си падам по аква парфюмите и този класически аромат просто няма как да не присъства сред фаворитите ми.

Надявам се тази публикация да ви е била полезна ако не друго, то поне в случай, че сте били любопитни. Желая ви супер успешен и усмихнат ден! 🙂

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.