Catching Up

Long time no see!

Извинение за моето отсъствие със сигурност няма, но все пак ще се постарая да се оправдая. 🙂

Последните няколко месеца от живота ми безспорно бяха белязани от доста промени, за които исках да споделя в този пост, тъй като доста хора се интересуваха какво се случва около мен.

Едно от нещата от моите New Year’s resolutions беше да започна да се храня по-здравословно и да спортувам активно. По точка първа все още се боря с непреодолимата ми любов към KFC, но що се отнася до фитнеса… там съм си завидно редовна. По-близките ми хора знаят, че доста време бях със сравнително поднормено тегло (40-41 кг при ръст 164 см), а в последните четири месеца съм качила це-е-е-ели 5 килограма! Трябва да отбележа, че се чувствам много добре както физически, така и психически.

Фитнес

Бидейки наясно с моята нездравословна амбициозност, вероятно голяма част от вас се досещат, че голяма част от времето ми в момента е свързано с учене… В края на учебната година всички сме налегнали парцалите и гледаме да пооправяме положението, защото, както казва една съученичка, „ще цъфтим като майски рози“. 😀 Процесът около проучването на университетите кипи, във връзка с което ще издам, че в края на месец юни заминавам за Великобритания за дните на отворените врати на няколко от желаните от мен учебни заведения.

Учене

Дневната ми ангажираност, освен спортна и образователна, е и неизменно свързана с приятеля ми, с когото сме заедно от скоро. Няма да се впускам в ненужни детайли около запознанството и връзката ни тук, но ще споделя, че радостта ми около Иван си е константна величина, макар определено да не се имам за особено романтично момиче в какъвто и да е аспект… Държа да отбележа факта, че Иван се справя завидно добре с това, да ме търпи, тъй че нека всички дружно го поздравим за търпението и снизходителността, които проявява към своеволната ми натура! 🙂 хахаха

Иван

Надявам се тази публикация да е отговорила на тези от вас, които са се чудили на какво се дължи липсата на нови постове както и на тези, които просто… са по-любопитни. 🙂

Желая ви усмихнат остатък от деня!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар