City Lights

Време е и за така обожавания от мен есенно-зимен сезон! 🙂 Със сигурност тракащите ми зъбки в студените вечери не ми доставят огромно удоволствие, затова определено залагам на топличките, но и елегентни аутифит.

Официално вечерите са студени, издишаният въздух образува малки облачета, а спасението е горещ шоколад и огромни топли пуловери! В този пост искам да ви покажа един изключително семпъл тоалет, който е както изключително подходящ за голям набор от случаи, така е и ужасно удобен.

Гигантските пуловери и жилетки винаги са неизменна част от зимния ми гардероб, а клиновете – целогодишно. Този бял пуловер ми е новият любимец в гардероба, защото е едновременно съвсем обикновен, но и интересен заради нетипичната си кройка. Разнообразието от клинове вкъщи е голямо – нося ги почти непрекъснато, защото са ужасно удобни, за разлика от дънките, които донякъде ограничават свободното припкане по улиците. В случая съм със скъсан faux leather клин, а отдолу се подава дантела. Самият клин е такъв, но можете преспокойно да си нарежете някой, който няма да жалите и да го носите с по-интересен чорапогащник за идентивен ефект.

Със сигурност комбинациите с подобни дрехи са безкрайни, в зависимост от аксесоарите, с които ги съчетаете, в случая аз съм заложила на любимите ми топли боти и шапка, която да прикрива ужасната ми от влагата коса, както и гигантска чанта, която да побира творческия ми хаос. 😀

Искрено се надявам, че този пост, макар и толкова семпъл, ви е вдъхновил за нещо ново!

Пуловер: Pause
Клин: Amazon.co.uk
Чанта: Zara
Шапка и палто: Stradivarius
Обувки: Timberland

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар