♥ ВАЖНО! ♥

През новата 2015-та година работата ми по блога ще продължи с пълна пара с по-чести и по-качествени публикации от всякакъв вид.

Именно поради тази причина искам 2014-та да завърши по най-ползотворния начин и един от начините да го направя е да сбъдна вашите коледни желания по отношение на публикациите. Те ще бъдат 12 на брой и ще бъдат публикувани всеки ден в рамките на зимната ваканция (24.12.2014 г. – 04.01.2015 г.).

Моля, изпращайте ми предложенията си като коментар тук, в ask.fm, Twitter, Facebook или на пощата ми, която можете намерите в страницата за контакти.

На 1.12. ще направя публикация с анкета, в която да гласувате. В нея ще включа вашите предложения, както и няколко от мен. Ще публикувам постовете/влоговете до 17.00ч. на съответния ден, като с приоритет, естествено, са идеите, получили най-голям вот (демокрация! хахах). Самото гласуване ще продължи в рамките и на самата ваканция, за да може да се съобразя с евентуално изместване в гласовете. Давам си време до късния следобед, за да съм сигурна, че съм направила нещо, което да отговори на вашите изисквания и желания.

Мноооооого ще се радвам, ако тази моя идея ви допада!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар