Blogmas Wishes #7: Какво има в чантата ми, когато пътувам?

Независимо дали пътувате рядко или често, имате представа колко е досадно да забравите нещо наистина необходимо за пътя в колата до морето или в самолета – до някоя мечтана дестинация.

В този пост ще ви покажа нещата, които за мен е важно да нося в себе си, когато пътувам на дълги разстояния. Доста от тях са напълно очевидни, други – не съвсем. Надявам се и в двата случая публикацията да ви е интересна! 🙂

За пътувания предпочитам огромните чанти, които нямат определена форма, за да побирам максимално много неща в тях.

1. Папка с документи

Както доскоро ми се налагаше да нося декларации и техни копия, когато пътувам със самолет, паспорт и други подобни документи, които трябва да си носите понякога, за да напуснете страната, винаги държа всичко, което може да ми потрябва в една папка, която просто взимам с мен напът.

2. Дреха, одеяло

Винаги си нося с мен някоя допълнителна тениска, както и пухкаво одеяло, колкото и нелепо да звучи. В самолетите (а и в колите заради климатика) може да стане доста хладно, а и като цяло никога не знаете дали няма да ви се наложи да се стоплите.

Нося и си допълнителна тениска ако случайно се изцапам, а директно след пристигането имам да ходя някъде. Не заема много място и лесно можете да смените дрехите си в тоалетната, например.

3. Козметика

Не обичам да нося твърде много козметика със себе си, затова взимам само най-необходимото. Предпочитам да съм без грим докато пътувам и да го слагам в самолета/колата малко преди да пристигна. Взела съм си дезинфекциращ гел (Cuticura), крем за ръце (Soap&Glory Endless Glove), парфюм (Avon Perceive в тази ужасно сладка мини опаковка), крем за лице в малка опаковка (Clinique Moisture Surge), любимият ми фон-дьо-тен (Kryolan TV Paint Stick – NB), който може да се нанесе бързо и лесно дори с ръце (след като съм ги дезинфекцирала!) два цвята сенки за очи, които нося непрекъснато (MAC All That Glitters и Mulch), спирала (Estée Lauder Sumptuous Extreme) и балсам за устни (Vichy Essentieles Comforting Lip Care)

4. Аутфит

Тук ви показвам нещо супер удобно, но пък и стилно, поне според мен.

Шапката е абсолютна задължителна особено ако ще пътувам в самолет, защото от въздуха там косата ми става ужасна, пък и никога не знаете дали на следващия ден няма просто косата ви да реши да бъде бунтар.

Надявам се, че тази публикация ви е допаднала!

Целувки и до съвсем скоро! 🙂

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар