Denim Jacket & Kitty Cat Socks

Пролетта е най-най-най-любимият ми сезон и въобще не се поколебавам да нося дрехите, предназначени за по-топлите сезони дори когато не са съвсем подходящи!

Дънковите якета са едни от най-любимите ми дрехи на всички времена, защото са изключително подходящи независимо дали тоалетът ми е по-спортен или елегантен, а и не мисля, че в който и да е момент биха изглеждали „демоде“ (макар и че съм неподвластна на модните тенденции).

И все пак, дънковото яке, предназначено за топлите дни на април, може би не е най-подходящото за първите дни на февруари, когато температурите трудно стават над 4-5 градуса, но с топъл тесен пуловер отдолу и, естествено, боди, без което отказвам да изляза от вкъщи през периода ноември-март, дори това яке ми е достатъчна връхна дреха.

Обожавам дрехи с по-висока талия и полите не правят изключение. За да нося едни от любимите си чорапи с котенца, съм сложила черен чорапогащник под тях, който се слива с горната им част. На фона на цялата сиво-черна гама, дънковото яке ми се стори най-разчупващия елемент.

Надявам се, че тази публикация ви е вдъхновила да дадете живот на по-пролетните дрехи за доза настроение без да ви тракат зъбките, когато излезе навън! 🙂

Яке: Bershka
Пуловер: Terranova
Чанта: Stradivarius
Пола: Bershka
Чорапи: unknown store
Обувки: Adidas

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар