Code: Brown

Независимо от времето и поводът, аз съм от хората, които не жертват комфорта за абсолютно нищо друго. Този пост е именно затова как да направим най-комфортните дрехи една идея по-стилни!

Който ме е виждал в естествената ми светлина със сигурност знае, че огромните пуловери са най-често присъстващият елемент в тоалетите ми през зимата. За съжаление обаче, талията ни често се губи някъде сред материята, което е и причината често да добавям тънък колан, който да акцентира тази част от тялото ми. Допада ми, че този малък аксесоар автоматично прави цялостния аутфит много по-елегантен.

Обожавам големи якета, но когато всичко, което нося е oversized, лесно мога да изглеждам сякаш съм нахлузила торба (tiny people’s problems), затова комбинирам големия пуловер с по-тясно палто. За да съм сигурна, че ще оцелея в кучешкия студ, разбира се, не излизам без огромен, супер топъл шал. Този тип аксесоари могат да се носят по безброй много начини и винаги изглеждат супер ефектно. Ако не друго, винаги мога да се завия. 😀

По-удобна дреха от клин за мен просто не съществува. Вместо скучното черно, реших да добавя още малко разнообразие в цялостната си визия, и сложих тъмносин клин. Напоследък ми харесва да експериментирам с повече цветове от тъмната гама, отколкото да комбинирам черно с… черно. В този случай мисля, че е сполучливо! 🙂

Зимата определено за мен не е сезонът, в който ми се носи искрящо розово или неоново зелено, но комбинирането на различни сходни цветове и разчупване на аутфита с аксесоари в един и същ цвят е доста лесен съвет, за да може хем по-лесно да изберете какво да облечете, хем нещата да изглеждат по-хармонични.

Надявам се днешната публикация да ви е харесала! До следващия понеделник. 🙂

Яке: Bershka
Пуловер: Zara
Чанта: Reserved
Шал: Zara
Клин: Stradivarius

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.