The Ultimate Bad Gal

На коя от нас не и се е приисквало поне за малко да влезе в ролята на лошото момиче? Днешният пост е именно за тези дни!

Черна очна линия тип котешко око и тъмночервено червило са едни от най-ярките елементи на този стил. С какво ги съчетах аз? Къса oversized блуза в тъмносиньо и тъмни дънки с висока талия. Топът в стил нещо, което откраднах от гардероба на гаджето ми е една идея по-елегантен благодарение на черната риза, чиято яка се подава отдолу. Чрез съчетаване на подобни дрехи се постига известен баланс между спортното и елегантното, което на мен много ми допада. А всеки читател на блога ми знае колко много обичам да смесвам стилове. 🙂

В клъча държа всичко необходимо, плътната зимна шапка пази главата ми от измръзване (и е перфектното спасение, когато косата ми просто отказва да изглежда нормално), а единственото бижу – обицата на цялото ухо – завършва цялостната визия с нещо наистина ефектно.

Лошите момичета са готови във всеки един момент да се впуснат в лудория! Затова тоалетът е и комфортен. Широката блуза е удобна и топла, а дънките с висока талия, освен, че подчертават извивките по най-красивия възможен начин, топлят много повече и са значително по-удобни от другите дънки, защото няма опасност да се свлекат надолу.

И най-важното – лошите момичета излъчват увереност. Именно затова заложих на аутфит, който е едновременно семпъл, но и сравнително смел. Колкото и да обичам дънките с висока талия забелязвам, че далеч не са най-любимата дреха на връстничките ми… което е още една причина да продължавам да им се наслаждавам. 🙂

Все пак – да си лошо момиче, в моите очи, опира единствено и само до визия. А какво по-хубаво от малко експерименти? 🙂

Блуза: Zara
Дънки: H&M
Клъч: Stradivarius
Шапка: Misfit Army
Обица: Forever 21

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.