Capricornication

А вие запалени ли сте по зодиите?

Макар и че не се предоверявам на зодиакалните знаци и асцендентите, на хороскопите пък – съвсем никога, откровено трябва да призная, че астрологията ми е изключително интересна!

Като един истински представител на козирозите, преобладаващите цветове в гардероба ми са черно, тъмносиво и тъмносиньо и всичките ми опити да избягам от тези „скучни“ тонове все завършват с неуспех. Но защо да бягаме от истинската си природа?

Много често чисточерните аутфити изглеждат малко скучно. Не винаги е лесно да намерим баланс с тъмните цветове, но някои от нещата, които със сигурност биха проработили са:

  1. Бял елемент
    Да се показва бяла яка на риза изпод черната ви блуза е лесен начин черните дрехи да не изглеждат твърде… черни. Същата работа ще свърши и бяла блуза под crop top, както и малко по-дълги бели ръкави.
  2. Тъмносиньо или тъмнозелено?
    Вместо целият ви аутфит да е черен, можете да добавите тъмносини или тъмнозелени обувки и чанта. Така нито ще избягате от тъмната гама, нито ще изглеждате твърде „черни“.
  3. Коланът!
    Според мен това е възможно най-лесният и същевременно най-ефективен начин да преобразите тоалета си. Мъничкият декоративен колан може да внесе правилното количество цвят без въобще да изглежда натрапчиво.

Освен че комбинирах няколко нюанса сиво, черно, тъмносиньо и бяло, заложих и на тотално различни материи, за да може всеки елемент от аутфита да получи своето право да бъде забелязан:)

Ето, че тъмните цветове далеч не означават скучен вкус или липса на смелост да експериментираме! Важно е да се доверяваме на собствените си инстински както в модата, така и в живота.

Жилетка: Forever 21
Дънки: Pull&Bear
Чанта: Stradivarius
Яке: Pull&Bear
Обувки: Sisi

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.