Silver Lining

Красотата на простите неща. 

Искрено обичам и с особено удоволствие се наслаждавам на красотата на всичко семпло и изчистено. Вярвам, че няма грозна дреха, цвят или материя, а просто неподходящо съчетание.

Днешният пост бе вдъхновен именно от най-семплите и изчистени дрехи, които почти всяко момиче има в гардероба си – черен клин, дънково яке, раздърпана блуза, кецове и малка чанта. И ето че тези елементи могат да създадат нещо наистина красиво без излишни аксесоари.

Всички сме чували (а и носим) клишето, че обувките и останалата част от аксесоарите трябва да бъдат в един цвят, за да се съчетава целият аутфит наистина добре. Но далеч не мисля, че е необходимо една комбинация от дрехи да има малко цветове, а смятам, че всеки нюанс просто трябва да е балансиран с останалите.

Поради тази причина избрах обикновен черен клин и черен клъч с лек сребрист акцент. „Голямата доза“ сребърно е върху обувките ми. За да бъде цялостното съчетание хармонично, заложих на сива блуза и шал, които са достатъчно ненатрапчиви, за да може фокусът да е върху малките акценти от аксесоарите. И за да не се придържам изцяло към неутралната гама, доброто старо, но и вечно модерно дънково яке внася онази доза неподравен стрийт стил, от който винаги имам нужда.

В ежедневието си почти никога не нося бижута, освен две гривни със сантиментална стойност за мен, а обици и други аксесоари слагам много рядко. Макар и че именно аксесоарите могат да преобразят всеки аутфит смятам, че играта с цветовете може да създаде нещо съвсем изчистено и семпло, което същевременно да издава чувство за стил и естетика. 🙂

Яке: Bershka
Блуза: Bershka
Чанта: Replay
Клин: Zara
Обувки: Carlo Fabiano

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар