Oversized Sleeves

Времето, за разлика от настроението ми, въобще не се затопля. Но това не е пречка да нося любимите си дрехи, предназначени за пролетно-летния сезон!

Така дългоочакваният край на зимата значи сбогом на дебелите дрехи и здравей на тънките и ефирни материи. И тъй като фаворитите от гардероба ми са и от двата типа, защо да не ги комбинирам?

Нямам търпение да нося сивата широка блуза с къси панталонки, но до момента, в който времето ми го позволи, ще и се наслаждавам с пуловер отдолу. За семпъл, стилен аутфит с такава блуза никога не подценявайте силата на яката отдолу! Напоследък много ми допада да добавям известна елегантност на тоалетите си именно с подобен акцент.

Палтото-пелерина си купих съвсем случайно преди повече от четири години, но продължава да ми бъде абсолютен фаворит. Не само, че изглежда интересно, но е и доста практично за носене с блузи, чиито ръкави не позволяват обличането на по-тесни якета.

Признавам – на мен никак не ми е лесно да съчетая няколко oversized дрехи заедно, затова залагам на контраста между формите и материите с класически тесни дънки с ниска талия. Подобни съчетания са (почти) ежедневие при мен!

А на вас коя дреха най-много ще ви липсва и коя нямате търпение да облечете? 

Яке: Stradivarius
Блуза: Pause
Чанта: Stradivarius
Дънки: Tally Weijl
Обувки: Timberland

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар