Craft

Новото начало на седмицата е отбелязано, както винаги, с нов пост с мой тоалет от седмицата.

Далеч не се имам за модна икона, но пък ми е изключително приятно да споделям с вас нещата, които обичам да нося и се надявам, че ви вдъхновяват по един или друг начин.

Но дори и да се стараете да следите тенденциите и да съобразявате ежедневните си тоалети с модата като цяло, нека признаем: всеки има онези дни, в които просто го мързи. При някои са по-често явление, при други – не чак толкова, но пък и хубаво да знаем, че има спасение и за тези ситуации.

Както виждате, днешният аутфит е съвсем изчистен, без шантави аксесоари или дрехи с невъзможни за произнасяне имена, но все пак привлича вниманието. Акцентът пада върху блузата с изрязани рамене и тук идва моментът да кажа: не се притеснявайте да изпробвате способностите си с ножицата или иглата и конеца върху дрехите, които вече не носите. 

Вместо да оставяте старите си блузи да затъват из дълбините на гардероба, направете нещо наистина интересно с тях. В магазините се виждат все повече и повече дрехи, които търсят ефекта на неподравената непринуденост и уличното излъчване, но далеч не е нужно да инвестирате в нови покупки, когато съкровищата ви стоят в гардероба.

Изпробвайте различни дизайни – изрязан клин на коленете, изрязана блуза при лактите или, както е моят случай – при раменете. Преценете върху коя част от тялото си предпочитате да акцентирате, вземете блуза, която вече не носите и и вдъхнете нов живот буквално за няколко минути.

За мен модата е най-вече комфорт и вярвам, че огромните инвестиции далеч не са нужни, когато сами можем да създадем нещо наистина уникално. 🙂

Палто: Kenvelo
Блуза: Pause
Чанта: Franco Sarto
Дънки: Stradivarius
Обувки: Replay

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар