Achromatic

Искаме или не, сковаващият студ продължава да ни съпътства макар и календарът от скоро да показва месец април. И именно сега е моментът да поносим забравените през този сезон дрехи, а защо пък и да не ги смесим с онези аксесоари, които ни напомнят за скорошното (надявам се) идване на пролетта?

Днес се постарах да преровя гардероба си за онези дрехи, които отдавна са потънали някъде изпод новите придобивки от последните месеци и се натъкнах на доста неща, които бях забравила, че имам.

Тесните дънки, ловко „откраднати“ от маминия гардероб, бяха нещо, с което не се разделях през 9-ти клас, но в последно време абсолютно съм забравила. Точно този цвят деним е доста рядко срещан в магазините напоследък, така че се радвам, че пак давам шанс на този чифт супер запазени дънки.

Бялото е цвят, от който по принцип страня, тъй като опитът е показал, че всеки перилен препарат е безсилен пред моите постоянни атаки над дрехите с цвекло и нар. Това обяснява напълно, защото широката бяла блуза е потънала в забрава, но плътната и материя я прави чудесна за времето навън, така че защо пък да не рискувам? (Е, не успях да я нацапам, беше моят щастлив ден).

За щипка пролетно настроение нямаше как да не понося тази сладка прозрачна чанта, която категорично не съвпада с настроението на природата, но пък напълно пасва на моето вътрешно. Жадна съм за сандали и къси панталонки, но след като няма как да им се наслаждавам, мога поне да се радвам на подобни аксесоари.

А на вас кои дрехи ви се иска да носите в момента?

Яке: Kenvelo
Блуза: New Yorker
Чанта: Zara TRF
Дънки: Unknown store
Обувки: Lacoste

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.