Three Things

Здравейте и честит Великден! 🙂

Three Things е новата серия публикации в блога ми, която ще отразява три абсолютно случайни неща, които са ми се случали в изминалите няколко дни. Ще представлява нещо като update за живота ми и това, което правя през деня, а няма да бъде обързано със съвети в някоя от категориите, в които пиша.

По принцип рядко споделям каквото и да е от живота си в тук, в блога, затова мисля, че може да ви допадне идеята да виждате повече от нещата, които правя по принцип.

Max ft. Hoodie Allen – Gibberish

Вчера в Spotify случайно чух тази песен и определено не мога да спра да я слушам! Макар и че по принцип не спада към стиловете, които съм предразположена да харесвам, е страшно… зарибяваща. 😀 Google не знае много за изпълнителя май-май, или пък тъй като името му е такова, трудно мога да изкопая информация за него, но със сигурност ще слушам още негови песни.

Nike Roshe Run Printed GS (Hot Pink)

4
Ето това е малък sneak peak към предстоящата публикация утре. Абсолютно влюбена съм в тези маратонки, които си купих преди седмица и се радвам, че времето най-накрая позволява да ги разхождам с кеф из София. Внасят огромна доза лятно настроение в аутфитите ми и скоро предстои да видите в какво ги бях съчетала в четвъртък, когато снимахме за новия пост в модната секция на блога ми.

Арес

IMG_5294
Време е да се запознаете с Арес. Със семейството ми го осиновихме преди година и половина и макар че дойде вкъщи като 3-месечно, уплашено, наранено и твърде слабичко кученце, сега е нашият щастлив и (не много) послушен домашен любимец. През изминалите два дни заедно се радваме на хубавото време. 🙂

Надявам се, че този пост ви е допаднал, утре ще се „видим“ отново с нова публикация. Желая ви усмихнат и слънчев празник!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар