Spring Vibes

Какъв по-добър начин да поканим пролетта в гардероба си освен с малко цвят? Но ако и вие сте като мен и не обичате да изневерявате на черното, ето идея за пролетен аутфит, чийто основен цвят си остава… липсата на цвят.

Когато видях шарените Nike-ове, които предстои да видите в галерия отдолу, нямаше как да се сдържа. При толкова цветни обувки обаче понякога е доста лесно аутфитът ни да изглежда претрупан, затова препоръчвам да се придържате към цветовете на акцентите на обувките, вместо към основния цвят. При мен принтът има най-вече оранжево, розово и синьо-зелено, но детайлите в черен цвят предразполагат към съчетания именно с него.

Дънковото яке е константен елемент в гардероба ми през пролетно-летния сезон, защото е цветът му едновременно вкарва малко цвят в аутфитите ми, но е и достатъчно класическо, за да се носи с всичко, независимо от гамата, на която принадлежи. В случая якето от деним е частта от облеклото ми, която „разнообразява“ цялостния тоалет, като по този начин черното е базов цвят, без да е твърде натрапчив.

Черното със сигурност не звучи като най-добрата опция за топлите дни, но с щипка цвят и аксесоари на вкус можем да си „забъркаме“ един страхотен аутфит, носещ вкуса на идващото съвсем скоро лято!

Така че… кой е казал, че черното не е подходящо за пролетта?

Яке: Bershka
Блуза: Forever 21
Чанта: Unknown Store
Дънки: Stradivarius
Обувки: Nike Roshe Run Printed GS (Hot Pink)

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар