The Military Green Trend

След като реших да се просветля малко за модните тенденции тази пролет, за да мога все пак да ви покажа нещо що-годе актуално, с радост видях, че едно от любимите ми фешън вдъхновения стои зад пролетната колекция на Marc Jacobs, а именно – войнишкото зелено.

Със сигурност не всяка от нас избира да бъде супер дръзка с облеклото си, по-специално – цветовете, които носи, но както съм казвала десетки пъти цветовете, на пръв поглед лишени от енергия, могат да бъдат изключително стилни.

Акцентът на днешният аутфит е войнишкозеленото яке, което няма абсолютно никаква функция да стопля или пази от вятъра, а служи изцяло да удовлетвори вътрешната ми fashionista.

Късите потници не са типът дреха, която нося много често, защото очевидно е крайно неподходяща за училище, но пък в случаите, в които мога да си я позволя я балансирам с по-дълга връхна дреха, както и с дънки с малко по-висока талия.

Винаги съм харесвала да смесвам по-„мъжки“ дрехи с по-типично женствени елементи, защото крайният резултат обикновено е едновременно ефектен, но и ненатрапчив. Войнишкозелените елементи бързо се превръщат в новият неутрален цвят за мен, тъй като внясят цвят, но могат и да бъдат съчетани с нещо по-ярко, като изглеждат страхотно и в двата варианта. Така че абсолютно ви насърчавам да експериментирате с този цвят, който заслужено стои на модните подиуми. 🙂

Яке: Zara TRF
Потник: Forever 21
Клъч: Primark
Дънки: Pull&Bear
Обувки: Guess

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар