Любимото ми червило за пролетта

Здравейте!

Забелязах, че голяма част от вас искат повече публикации на Beauty тематика, така че днешната публикация е именно такава.

По принцип, продуктите за устни винаги да били онзи компонент от грима ми, който най-често пропусках поради няколко причини: естественият цвят на устните ми е сравнително тъмен, така че каквото и светло червило да нося, върху устните ми нюансът се изменя значително. От друга страна, винаги съм се притеснявала да експериментирам с по-ярки тонове от страх да не приличам на странна смесица между Лейди Гага и Кейти Пери в ранния и период. Третата причина винаги е била свързана с това, че ми е досадно да следя и нанасям отново червилото си на всеки половин час, а то се изтрива горе-долу на толкова, защото ям/пия непрекъснато.

Е, с този продукт, който ще ви представя в тази публикация, тотално превъзмогнах всичките тези причини да не инвестирам в червила, защото съм тотално влюбена.

IMG_7226

Както най-вероятно сте видели от картинката, става въпрос за (не чак толкова) новото червило на Bourgois – Rouge Edition Velvet.

Това, което най-много ме грабна в него е матовият финиш. Не харесвам блестящи и лепкави гланцове и червила, затова определено ми беше любопитно да го пробвам. Единственият проблем, който този тип червила създават е, че много изсушават устните, но с този продукт това не се случва. Текстурата е изключително мека и гладка върху устните, в самата опаковка е кремообразна – по-скоро като гланц, отколкото като червило. Не бих казала, че е хидратиращо, но когато нанеса малко балсам отдолу, устните ми са добре овлажнени през целия ден.

Апликаторът прави нанасянето много прецизно, а за ярките цветове като моя (05. Ole Flamingo) това е голям плюс. По мое скромно мнение, този продукт не е червило, за каквото се води, не е и гланц, на каквото прилича опаковката, а по-скоро е нещо като stain. Издържа много дълго върху устните и едва след 3-4 часа върху устните ми, през които съм яла и пила вода, започва леко да се изтрива в най-вътрешната част на устните ми. Важно е да отбележа, че когато ям или пия нещо, внимавам с червилото, иначе би се изтрило доста повече. Но, в общия случай, ако съм навън цял ден, не го нанасям наново повече от два пъти.

IMG_7231

Пробвах всички цветове върху ръката си в дрогерията и всичките бяха изключително пигментирани. Нюансът, който си взех, не прави изключение. В първите секунди върху устните не е матов, но „изсъхва“ след няколко секунди и няма никаква нужда от молив за устни отдолу, за да изглежда цветът плътен и наситен. Това за мен е голям плюс, защото в сутрините, в които бързам, искам продукт, който да се нанася лесно и да издържа върху устните.

05. Ole Flamingo според мен е най-подходящият цвят за пролетно-летния сезон, когато ни се иска да вкараме малко повече настроение в ежедневния си грим. Самият цвят, макар и че е толкова ярък, далеч не е претенциозен, но ако не сте свикнали с ярките тонове червила като мен, със сигурност ви изглежда доста смело решение. За онези от вас, които обичат да експериментират – определено го пробвайте! 🙂

Моята оценка: 5/5 ★★★★★

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар