Golden State of Mind

Стил. Класа. Елегантност. 

Все думи, които свързваме с харченето на цяло състояние за гардероба ни, нали?

Ето няколко идеи с минимални инвенстиции, които ще направят аутфита ви достоен точно за тези три думи:

1. Златните елементи
Ако трябва да бъда напълно откровена, златните аксесоари до скоро бяха нещо, от което напълно странях, но след като си позволих да експериментирам с подобни елементи в тоалетите си видях, че могат да изглеждат много стилно без да претрупват цялостния аутфит. Излишно е да казвам защо тези бижута добавят този толкова важен акцент в облеклото, нали?

2. Пухкаво яке
Пухкавите якета и елеци се намират във всеки магазин за дрехи през последните два есенно-зимни сезона и макар че е малко предизвикателство да открием правилната кройка и цвят за нас, когато го направим веднага виждаме каква сериозна доза деликатна елегантност добавят в аутфитите ни. Това са последните дни, в които мога да си позволя да нося такава дреха, така че не изпускам шанс да го направя.

3. Високата талия
Не е трудно да внесем доза от шика на Мерилин Монро и Одри Хепбърн – просто слагаме пола или дънки с висока талия. Този тип дрехи подчертават талията, но имайте предвид, че докато определено дрехи изглеждат страхотно дори да си вземете по-голям или по-малък номер и не ги носите както би трябвало, при високата талия е важно да сте абсолютно точни с размера. Също не забравяйте, че горната дреха трябва да се съчетава добре, така че не носете нещо твърде широко или с твърде много детайли.

Това са моите три идеи да добавяне на незабавна доза елегантност към ежедневните ви тоалети. А какви са вашите? 🙂

Яке: Zara TRF
Блуза: Bershka
Пола: H&M
Чанта: Stradivarius
Бижута: Six

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар