Opposites Attract

Едва ли някой от вас знае, но като по-малка бях страшен почитател на комиксите W.i.t.c.h., за които предполагам сте чували. Любима от петте момичета безспорно ми беше Хей Лин, която имаше и все още има своето влияние върху начина, по който съчетавам дрехите си, а именно – тя не спираше да експериментира с тотално различни стилове и материи, без въобще да се притеснява от хорското мнение. Днешният аутфит пост има тази доза от модния вкус на Хей Лин и се надявам да ви допадне. 🙂

Плетените дрехи и аксесоари присъстват в колекциите на почти всички магазини, в които можете да влезе в момента, също така са и част от банските костюми. Имам този аксесоар от четири години, но като че ли чак сега е най-удачен за носене (не че нещо ме е спирало), така че мисля да го включвам в аутфитите си по-често.

Плетените дизайни носят много приятен vintage дух според мен, затова нямаше как да не го съчетая с нещо по-градско и, на пръв поглед, тотално несъвместимото – кожено яке. Както със сигурност вече сте забелязали, често си играя с подобни комбинации и ефектът винаги ми е допадал, като този път не е изключение. Вие какво мислите?

Плетиво: Bershka
Блуза: Zara
Чанта: Pull&Bear
Дънки: Pull&Bear
Обувки: Diesel

Фотограф: Иван Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар