An Era is Over!

PicMonkey Collage

Здравейте, приятели!

Днес мина втората ми (и последна, за щастие) матура, с което приключи цяла една фаза в живота ми.

Определно все още не се чувствам „завършила“ в пълния смисъл на думата, но вече усещам един товар по-малко от плещите си. Петте години в гимназията бяха изпълнени с много усмивки и ползотворни моменти, но най-благодарна съм за израстването си през цялото това време.

Благодарение на един конкретен учител – този по литература, в момента пиша. Невероятно е как един учител може да съгради светогледа ти в рамките на няколко години и да преобърне напълно пътя, по който си бил тръгнал преди да го срещнеш. Оказах се страхотна късметлийка, че този човек видя таланта ми в зародиш и направи всичко по силите си да ме научи да го развивам и обогатявам сама.

Хората, с които се срещнах, също оказаха своето влияние върху мен и съм сигурна, че дълго време ще помня всеки един от тях. Най-хубава част е, че дори с тези, с които сте имали конфликти, в последните моменти заедно ще бъдете оптимистично настроени.

Сигурна съм, че много от вас в момента си казват „и аз искам да завършвам вече“ и ви разбирам – бях в същата позиция дълго време. Но в последните месеци научих, че най-удовлетворяващото чувство е това да знаеш, че си направил всеки един момент специален – с позитивна емоция или с урок, който си научил.

И искам да използвам момента да ви кажа нещо, което се повтаря много, но – оценките не са най-важното. Опитайте се да използвате училището, за да се научите да мислите, а не да зубрите – така високият успех ще дойде сам при вас. Не бъдете черногледи – времето над учебниците може да е досадно, но никога не знаете кого бихте впечатлили със знанията си. 😛

За мен сега предстои последната и най-дълго очаквана емоция покрай завършването, а именно – балът. Доста от вас ми писаха да направя клип, свързан с подготовката, но при мен тя не кипи с особена сила – дрехите и аксесоарите ми са много семпли (иначе казано – купихме първите, които видяхме), а прическата и гримът не съм ги мислила въобще. Публикация със сигурност ще има, а ако имате интерес – може и видео.

С този пост слагам категоричен край на застоя в блога, защото ме сърбят ръцете да споделям какво ли не с вас и съм щастлива, че ще имам време да го правя! Благодаря ви, че се съобразихте с мен и че ми пратихте толкова мили съобщения, в които ми пожелавате успех! Ужасно много ме зарадвахте и сега е моментът да се реванширам. 🙂

PS. На снимките можете да видите как бях облечена на изпращането в училище. Потникът и асиметричната пола са комплект от Pause, кецовете ми са от Diesel (можете да ги видите в тази публикация), а клъчът ми е добре познатия ви мой любимец от Primark. Харесва ли ви аутфитът ми?

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар