Three Things

Здравейте!

Днешната публикация е мъничък update от серията Three Things. Вчера беше балът ми, за който ще разкажа обширно в друга публикация, но ще покажа малък sneak peak за онези, които не ме следват в социалните мрежи, където съм публикувала снимки.

Прическата ми за бала

Screen Shot 2015-05-26 at 12.11.16 PM

Това страхотно произведение на изкуството е дело на Стоян Кунев. Истината е, че нямах абсолютно никаква представа какво точно искам да се случи с косата ми на бала, освен че исках да е прибрана. Не бях ходила на пробна прическа също. Но съм абсолютно влюбена в резултата и определено бях единствената с по-авангардна коса. На вас допада ли ви?

Dub FX!

Screen Shot 2015-05-26 at 12.14.25 PM

С най-добрата ми приятелка ще ходим на концерта на Dub FX! Страхотна почитателка съм му от няколко години – не само на музиката му като такава, а на цялостната концепция на творчеството му и след като няколко пъти не отидох на неговите изяви в София, вече е крайно време да го видя на живо.

Освежаващо!

Screen Shot 2015-05-26 at 12.17.01 PM

Пробвали ли сте оранжадата и лимоната от сладкарница „Неделя“? Страхотни са и ужасно освежаващи! Препоръчвам ви ги с две ръце за следобедите на сладки приказки с приятелки. 😉
Желая ви усмихнат и ползотворен ден!

Post navigation

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар