Realash – Началото на експеримента

Здравейте, мили мои!

В днешната публикация ще ви представя един продукт, за който съм сигурна, че слушали и чели много, а именно – серумът за мигли Realash.

realash-1

Прави ми впечатление, че серумите за мигли в последната година-две стават все по-популярен продукт и доста марки предлагат своите вариации. По начало не съм почитател на миглите „косъм по косъм“, тъй като изискват доста поддържка, а не всяка от нас има достатъчно време да се грижи за тях. Като всяко момиче, и аз съм прибягвала до използването на снопчета мигли за специални случаи, но никак не съм добра в поставянето им, а изискват твърде много време и търпение, с които аз не разполагам… Затова с радост ще ви споделя за експеримента си с Realash.

realash-2

Realash е серум с доказана ефективност, напълно безопасен офталмологично. Неговата цел е да укрети, сгъсти и удължи миглите, като първите резултати се забелязват едва след двуседмична употреба.

realash-3

Според уебсайта на продукта, след 14 дни миглите са по-подхранени и по-силни, след 21 дни са по-здрави и по-гъвкави, а след 30 дни – 79% по-гъсти и 83% по-дълги. Ще ви споделя след месец дали тези твърдения за верни, а след 3-4 месеца ще ви разкажа и за финалните резултати с продукта.

По начало моите мигли са сравнително дълги, но… защо пък да не видим докъде можем да стигнем? 🙂migli-predi

Надявам се експериментът ми да ви е интересен!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.